Lirik Lagu Darso – Dulang Kuring

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Dulang Kuring Hanjakal-hanjakal pisan Nalak tilu pamajikan Beak dengkak adug-adugan Kuring hayang balikan deui Dulang kuring teu bisa sare Ajol-ajolan hayang mepende Rek dikawin beut hararese Kudu kaselang ku batur Ngajerit maratan langit Nyalahkeun polah sorangan Puguh kieu ngumbar amarah Ari hatemah da cinta banget Ngoceak maratan jagat Ku teuwasa … Read more

Lirik Lagu Darso – Midang Bingah

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Midang Bingah Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari Kiwari Bukti…. Meungkeut Geugeut Jatukrami Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah Ilang Karempan Datang Hareupan Kembang Otel Waktos Apel Ngabuah Janten Panganten Pileuleuyan.. Lalagasan Pileuleuyan Dinten Ieu Anjeuna Rek Beber Layar… Cingcin Asih di Rema Kiwa … Read more

Chord Gitar Darso – Kahayang Keukeuh

Lirik Lagu dan Chord Gitar Darso – Kahayang Keukeuh [INTRO] Am-Bm-E  [2X] Am-G-E-C  [2X] Dm-Am-Dm-E-F-G-Am Am Mimitina iseng G                  Am Kureuseup ngaheureuyanna Am Geugeut ka geulisna G             Am Gereget kan bodina Dm                       G Tina … Read more